Nuorisokoti Jaloverso

Yläverso ja alaverso

Nuorisokoti Jaloverson lastensuojeluyksiköt

Jaloversossa toimii kaksi lastensuojeluyksikköä. Yläverso on vaativan tason vastaanotto- ja arviointiosasto. Alaverso on kuntouttava osasto nuorille, joiden tilanne on vakiintuneempi.

Jaloverson tilat

Päärakennus

Molemmissa kerroksissa on nuorille yhteinen oleskelutila, sekä ohjaajien toimistotila. Huoneet sijaitsevat käytävien varrella. Lukuun ottamatta yläverson kahta asiakashuonetta, jokaisessa asiakashuoneessa on omat saniteettitilat.

Nuoret saavat sisustaa asiakashuoneitaan omien mieltymystensä mukaisesti.  Alakerrassa on yhteinen ruokailutila ja keittiö. Ruokailut toteutetaan samaan aikaan, niin että molemmat osastot osallistuvat ruokailuille.

B-talo

Pihapiirissä sijaitsevan rakennuksen alakerrassa on nuorille tarkoitettu vapaa-ajan viettoon suunniteltu tila, jossa voi pelata biljardia tai pingistä. Samassa yhteydessä on myös kuntosali ja tatami, missä nuoret pääsevät harrastamaan ohjaajan kanssa.

Yläkerrassa on toimistotiloja, sekä asuinhuoneistoja. B-talolla on mahdollista toteuttaa esimerkiksi perheen vierailuja Jaloversossa rauhallisessa ympäristössä.