Tilat

Jaloversossa on 12 asiakaspaikkaa, eli kaksi osastoa. Asiakashuoneet ovat päärakennuksessa, kahdessa kerroksessa. Alaverson jokaisessa asiakashuoneessa on oma suihku ja wc. Yläversossa on kolme huonetta omin saniteettitiloin ja kahdessa huonekohtaisia saniteettitiloja ei ole. Huoneet on sisustettu yksilöllisesti ja nuori voi myös itse vaikuttaa huoneensa ulkoasuun. Tämä tarkoittaa sitä, että huoneeseen voi tuoda esimerkiksi julisteita, torkkupeiton, maton tai vaikka tuolin. Tämän tarkoitus on vähentää laitosmaisuutta ja koti-ikävää.

Alueella sijaitsee myös toinen talo, jossa on koulu, neuvotteluhuone, lisää oleskelutiloja sekä henkilökuntatilat. Talossa on vierashuone, jossa omaiset voivat halutessaan yöpyä. Vierashuoneessa on myös mahdollista toteuttaa omaisten vierailuja siten, ettei muu Jaloverson arki häiritse.

Piha-alue on nurmipohjainen ja siinä on mahdollista mm. pelata erilaisia pelejä. Pihalla on oleskelutiloja, grillialue, trampoliini jne.

Sijainnin puolesta paikka on ihanteellinen. Jaloverso on maalla, mutta kaupunkiin ei ole kovin pitkä matka. Hollolan kirkonkylään on kolme kilometriä ja kuntakeskukseen 12 kilometriä. Lahteen matkaa tulee 15 kilometriä.


Nuorisokoti Jaloverso Oy | Ehtootie 21 Ehtootie 16730 KUTAJÄRVI | 044-2301197 | nuorisokoti@jaloverso.fi